USB 2.0 kompaktkamera, 1008-XS-ADP, 8 megapixel

10.715 kr

 

Beskrivning

82-1008-XS-ADP Videomikroskop > Kameror, Portabla mikroskop > Peak-Lupe portabla mätmikroskop, Förstoringsglas & Luppar > Penn-mikroskop, Videomikroskop > Portabla, Portabla mikroskop

Kompakt kamera som tar perfekta bilder.

CV-1008-XS USB 2.0-kamera är fullmatad med smarta funktioner och har en högre upplösning än HD. Det ultrakompakta höljet har en modern 1/3″ CMOS-sensor från Sony med ett integrerat autofokusobjektiv och en DSP-slot. Denna slot erbjuder ett brett utbud av funktioner. 

De viktigaste tekniska data för CV-UI-1008XS-C
• USB 2.0
• 8 megapixel CMOS-sensor
• 3280 x 2464 i ögonblicksläge
• 1280 x 720 med 15 bilder / sek.
• Integrerat objektiv med autofokus
• Elektronisk bildstabilisering
• Automatisk bildkontroll
• EMC-säker: CE klass B, FCC klass B
• Lättanvänd programvara

Inom området för mätning- och kontrollteknik används dessa extremt små men utmärkta USB-kameror i kombination med mätförstoringsglas, mikroskop samt pennmikroskop. Vid tillfällen där fotodigitalkameror tidigare använts på mobila mikroskop, till exempel från Peak Lupe-serien, har användning, transport och lagring av bilder förenklats. Representationen av skalorna i okularen är så tydlig och skarp som den faktiska bilden.

På grund av den integrerade linsen i USB-kamera krävs ingen okulär adapter när den används på stereomikroskop. På detta sätt kan man dels undvika tidsförlust som orsakas genom avlägsnandet av okularet, dels undvika risken för förorening av röret och linserna.

I leveransen av USB-kamera inkluderas den ursprungliga drivrutinen (på engelska) som är lämplig för att visa och spara bilder, samt en adapter för Peak Lupe mikroskop. Alternativt kan du välja Metric BE programvara som erbjuder bekvämare drift och 24 olika språk. Om det behövs mätfunktioner inne i programmet, välj antingen Kitec ECO eller Kitec PRO.

Det finns ett omfattande sortiment av adaptrar och till viss del kombineras mikroskopens och förstoringsglasens olika diametrar med mellanliggande adaptrar.

Den kompakta kameran och den speciella LED-ringen installerade i adaptern gör det också möjligt att använda systemet som endoskop. 

 

Ytterligare information

Produkt-typ

Specifications

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”USB 2.0 kompaktkamera, 1008-XS-ADP, 8 megapixel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *