Dino-Lite adapter för koaxialt ljus, för EDGE med långt fokusavstånd

1.403 kr

Artikelnr: 43-N3C-A Kategori:
 

Beskrivning

43-N3C-A Dino-Lite Tillbehör > Linsskydd och spegeladapters

N3C-A koaxial belysningskåpa är ett användbart tillbehör för Dino-Lite Edge-modeller vid de långa arbetsavstånden. Särskilt svårt att inspektera ytor som metall, plast eller glas omfattas av detta tillägg.

Inne i den lilla och lätta främre kåpan har ett sinnrikt spegelsystem med en stråldelare integrerats. Kombinationen av koaxial belysning, en högkänslig kamera och en förstoring på upp till 140 gånger, är det möjligt att visualisera även de minsta repor och bucklor på alla underlag. Den koaxiala belysningen kommer också att eliminera störande skuggor som gör det lättare att kika inuti små hål i material som du vill kontrollera.

NC3-A koaxialt belysande kåpa är utbytbar mot andra kåpor från Dino-Lite sortimentet. Det optimala resultatet kan uppnås genom att använda det i kombination med en Dino-Lite Edge-modell från de långa arbetsavstånd (LWD).

Kompatibilitet
Kompatibel med:Alla Long Working Distance Edge-modeller (AM4x15, AM4xx17, AM5216, AM5218, AM7x15, AM73xx15, typ TL/ZTL)*
Bostäder
Mått18,5 mm (H) x 30,3 mm (D)
Vikt6 g
Funktioner
ESD-säkerNej
Information
Förpackningens innehållN3C-A koaxialt ljuslock, Snabbstartsguide
Garantiinformation2 års europeisk garanti
Tillbehörsområde:Ljus och kontroll
Anteckning*Arbetsavståndet för Dino-Lite ansluten med N3C-A kommer att minskas med 5 mm. Vissa förstoringsintervall av standard arbetsavståndsmodeller kan därmed döljas från att använda. Standardmodeller för arbetsavstånd kan fungera med N3C-A vid 225x eller mindre än 50

PDF Länkar:

Ytterligare information

Polarisator

Produkt-typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dino-Lite adapter för koaxialt ljus, för EDGE med långt fokusavstånd”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *