Dino-Eye EDGE HR USB-okular med digitalkamera och mätfunktion, passande stereomikroskop med okularhål för 23, 30 & 30,5mm + C-mount

7.163 kr

  • 5 MPixel
  • Överlägen bildkvalitet och färgåtergivning
  • Innehåller C-mount fäste
Artikelnr: 43-AM7025X Kategori:
 

Beskrivning

43-AM7025X Dino-Lite Okularkameror > DinoEye Okularkamera HR

Det nya DinoEye Edge 5MP okularkameran ger överlägsen bildkvalitet och färgåtergivning jämfört med tidigare varianter. Detta gör nya DinoEye okularet mycket lämpligt för krävande applikationer där äkta färgåtergivning är av yttersta vikt, liksom med patologiska prover eller kvalitetskontroller.


USB-2Measurement5-megapixel

CmountOcular 23 etc


Den stora synfältet gör att du kan fånga fler detaljer med en bild. Du kan ersätta ditt gamla okularet i ditt mikroskop med Dino-Eye-kameran som har en diameter på 23mm, eller så kan du använda någon av de medföljande adaptrarna för 30 mm eller 30,5mm så att det passar perfekt.

Dessutom kan du använda c-mount-fästet som medföljer med en 30,5mm adapter (köps separat) för att kunna ansluta DinoEye till en c-anslutning på ditt mikroskop. 43-AM7025X okularkamera kommer därför att passa nästan alla mikroskopmärken och modeller. 43-AM7025X levereras med och DinoCapture-mjukvara för Windows och DinoXcope programvara för MAC, vilka båda inkluderar mätningar, anteckningar, video och tidsstyrd videoinspelning.

Ytterligare information

Anslutning

Fokusavstånd

Metallhus

Polarisator

Produkt-typ

Specialfunktioner

Förstoring

Upplösning

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dino-Eye EDGE HR USB-okular med digitalkamera och mätfunktion, passande stereomikroskop med okularhål för 23, 30 & 30,5mm + C-mount”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *